Gin kan godt være sundt for dig

Hører du til den store fanskare af ginelskere, der godt kan lide en GT indimellem? Så er der godt nyt. For det kan være ganske sundt at indtage lidt gin af og til, men i de rette mængder. Alle former for overdrevent indtag af alkohol er skadeligt, hvorfor du bør drikke med måde. Så er det sagt.

Der er bare noget over den gin og tonic. I samspil går de fantastisk sammen rent smagsmæssigt, men det er ikke kun der, de er det bedste makkerpar. Der er nemlig visse sundhedsfremmende ting i dem, så vi ser lidt nærmere på her. Læs mere om gin her, hvor du kan se det store udvalg, du kan erhverve dig til gode priser hos Vinkyperen.

Forbedrer fordøjelsen og holder din hud ung og smuk

Ja, tro det eller lad vær. Men gin og tonic, eller GT, holder faktisk din hud ung og frisk. Enebær, som gin indeholder, har en masse vigtige antioxidanter, som forhindrer huden i at tørre ud. Den giver dig i stedet et flot, mat look, som gør, at din hud er strammere og ser pænere ud.

Ud over lige huden er der også noget for de indre organer. Din mave optager nogle enzymer, hvilket fremmes ved indtagelse af gin. Det kan også være godt, hvis du har halsbrand og sure opstød. Her har gin også en sublim effekt. Er du generelt fan af gin? Læs mere på Vinkyperen.dk, hvor de ved alt, der er at vide om gin og dets mange fordele.

Uden penge på kontoen er der ingen gin

Har du allerede udset dig en favoritgin, som skal være med til at gøre dig en anelse sundere? Men er der ikke lige penge til det? Hos Selene Finans kan du låne både store og små beløb på kort tid – og det bedste er, at du ikke skal bøvle med en bankrådgiver, der udfritter dig for, hvad pengene skal bruges til.

 

Når vi nu taler om GT, er det da værd at nævne endnu en fordel ved drikken i forhold til mange andre, som er relativt sukkerholdige. Der er kun ca. 140 kalorier i en GT, hvorfor du sagtens kan drikke et par stykker. Og så går der også en myte om, at kenin, som er i tonic, er godt til at holde myg væk om sommeren. Men om det er sandt eller ej, er der vist delte meninger om.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *